Säsongsarbete med blommor

Brinner du för försäljning, kundkontakt, fysiskt arbete, är lösningsorienterad och gillar tempo? Då är du den vi söker till våra trädgårdsmarknader för uteväxter! 
 
Rydells Försäljning AB är en av Sveriges ledande specialister på blommor i dagligvaruhandeln. Vi är idag över 80 anställda och omsätter 270 miljoner. Vår anläggning ligger i Vallentuna norr om Stockholm och hela verksamhetsområdet sträcker sig från Stockholm, Västerås, Norrköping till Gotland.
 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som säsongsarbetare med blommor kommer du att vara i frontlinjen och vara vårt ansikte utåt. Att sköta trädgårdsmarknaden för uteväxter innebär bland annat vattning, exponering, kassabemanning, högt tempo och mycket kundkontakt. Det är ett fysiskt jobb där du får vara ute i friska luften under några härliga vårmånader. Tjänsten sträcker sig från slutet av april fram till mitten av juni. Arbetstiderna är både vardagar och helger. 
 
Vi erbjuder dig ett härligt säsongsarbete där du säljer blommor och sköter hela trädgårdsmarknaden utanför en av våra största butiker. Våra bemannade trädgårdsmarknader finns på följande orter:
 
Botkyrka
Gnesta
Haninge
Huddinge
Järfälla
Nacka
Sollentuna
Täby
Uppsala
Värmdö
 
Köping
Västerås
 
Visby
 
 
HAR DU VAD VI SÖKER?
• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team.
• Du brinner för att jobba med människor.
• Du är självgående och ansvarsfull.
• Du gillar försäljning och älskar utmaningar.
• Proffsigt kundbemötande är en självklarhet för dig.
• Erfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!
 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande. Notera att detta inte är något sommarjobb då perioden sträcker sig mellan april - juni.
 
Skicka din ansökan till erik.larsson@rydells.se senast den 11 mars 2018. Ange ortens namn som referens i din ansökan, t ex. Botkyrka.  
 
 
KONTAKTUPPGIFTER
Erik Larsson, HR
08-514 50 517
070-951 91 18