Säljstöd i Stockholm

Vill du arbeta i ett expansivt företag med målsättningen att vara den bästa blomleverantören i branschen? Då erbjuder vi ett spännande och utvecklande jobb som säljstöd i Stockholm.
 
Rydells Försäljning AB är en av Sveriges ledande specialister på blommor i dagligvaruhandeln. Vi är idag över 80 anställda och omsätter 250 miljoner. Vår anläggning ligger i Vallentuna norr om Stockholm och hela verksamhetsområdet sträcker sig från Stockholm, Västerås, Norrköping till Gotland.
 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som säljstöd på Rydells har du en juniortjänst i vår säljkår.
 
Du kommer stötta våra säljare på många olika sätt:
- vid säsonger och när de har mycket att göra
- vid ombyggnationer i butiker
- hoppa in som säljare och köra distrikt vid sjukdomar och semestrar
 
Du kommer att tillbringa mesta tiden ute hos våra kunder i dagligvaruhandeln och du kommer även att arbeta i andra delar av verksamhetsområdet vid behov.
 
 
HAR DU VAD VI SÖKER?
Vi söker dig som är nyfiken och vill lära dig allt om oss. Många av våra duktiga säljare och chefer inom organisationen har startat på denna tjänst.
 
Du ska vara positiv, stresstålig, social och prestigelös. Vi ser gärna att du har genomgått gymnasium med inriktning ekonomi eller handel. Meriterande om du arbetat med någon typ av försäljning i butik eller hos leverantör tidigare.
 
Proffsigt kundbemötande är en självklarhet för dig och att överträffa kundens och konsumentens förväntningar är dagens utmaning.
 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
Skicka din ansökan till erik.larsson@rydells.se. Bifoga CV och personligt brev. Observera att B-körkort är ett krav. Märk ansökan "Säljstöd Stockholm" i ämnesraden. Intervjuer sker löpande, så ansök så snart som möjligt.
 
 
KONTAKTUPPGIFTER
Erik Larsson, HR.
08-514 50 517 / 070-951 91 18