Helgjobb som säljare i Stockholm

Vill du arbeta i ett expansivt företag med målsättningen att vara den bästa blomleverantören i branschen? Då erbjuder vi ett spännande och utvecklande helgjobb.
 
Rydells Försäljning AB är en av Sveriges ledande specialister på blommor i dagligvaruhandeln. Vi är idag över 80 anställda och omsätter 270 miljoner. Vår anläggning ligger i Vallentuna norr om Stockholm och hela verksamhetsområdet sträcker sig från Stockholm, Västerås, Norrköping till Gotland.
 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som säljare under helgen ansvarar du för ett eget säljdistrikt med dagligvarubutiker. Du sköter om blomavdelningarna så att de är välfyllda och säljande. Du kommer att köra en mindre lastbil (B-körkort krävs). Tjänst utgår från våra lokaler i Vallentuna. Vi ser gärna att du jobbat inom dagligvaruhandeln tidigare.
 
 
HAR DU VAD VI SÖKER?
Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande helgjobb. Blomkunskap och erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande, men du kommer långt med rätt inställning. Jobbet innebär mycket kundkontakt och frihet under ansvar, så det krävs god initiativförmåga och social kompetens.
 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
Skicka din ansökan till erik.larsson@rydells.se. Bifoga CV och personligt brev. Observera att B-körkort är ett krav. Ange referens Helgjobb Stockholm i ämnesraden. Intervjuer sker löpande. 
 
 
KONTAKTUPPGIFTER
Erik Larsson, HR
08-514 50 517
070-951 91 18